Το πιο όμορφο χαμόγελο!

Δεν άντεξα και είπα αυτή την βδομάδα να μοιραστώ μαζί σας 3 τρόπους που ακολουθώ για να έχω λευκά δόντια! Μετά τις γιορτινές παρασπονδίες που κάναμε με ποτά,φαγητά και γλυκά… το χρειαζόμαστε!
Έχω ακολουθήσει αρκετές φυσικές μεθόδους για την λεύκανση των δοντιών μου και μετά απο χρόνια έχω καταλήξει στις 2 καλύτερες και τις πιο αποτελεσματικές! Η τριτη μέθοδος που ακολουθώ είναι μια οδοντόκρεμα. Πάμε όμως να σας τα πω αναλυτικά!

1. Μπανανόφλουδα

Ναι, καλά ακούσατε μπανανόφλουδα. Όλοι έχουμε μπανάνες στο σπίτι. Αγαπημένη διατροφική επιλογή η μπανάνα αλλα την αδικούμε! Μετά την κατανάλωση της μπανάνας μην βιαστείτε να πετάξετε την φλούδα της… οι ιδιότητες της ειναι θαυματουργές αν και εγώ θα επιμείνω περί του θέματος μας. 


Τρίψτε το εσωτερικό μέρος ( το άσπρο δηλαδή ) στα δόντια σας. Θα δείτε ότι τα δόντια σας θα εχουν γυαλίσει και ελάχιστα θα έχει φύγει η κιτρινίλα! Ακολουθήστε την ιδια διαδικασία όσο πιο συχνά μπορείτε και θα εκπλαγείτε απο το πως θα αστράφτει το χαμόγελο σας.

2. Μαγειρική Σόδα

Το βούρτσισμα των δοντιών με μαγειρική σόδα μπορεί να εξαλείψει τους λεκέδες στην επιφάνειά τους και να κάνει το χαμόγελό μας να δείχνει πιο λευκό. Ωστόσο, υπάρχουν και αρνητικές συνέπειες που καλό είναι να έχουμε υπόψιν.
Η μαγειρική σόδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί επιτυχώς για να αφαιρέσουμε από την επιφάνεια (αδαμαντίνη) των δοντιών λεκέδες που προκαλούνται από την κατανάλωση τσαγιού, καφέ και αναψυκτικών, καθώς και από το κάπνισμα.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που κάνουν το βούρτσισμα με μαγειρική σόδα μια ελκυστική επιλογή. Κατ ‘αρχάς γυαλίζει τα δόντια και τους δίνει μια πιο λευκή εμφάνιση. Δεύτερον, η μαγειρική σόδα καταπολεμά την κακή αναπνοή. Τέλος, η μαγειρική σόδα είναι φτηνή. Σε σύγκριση με άλλα λευκαντικά δοντιών, η μαγειρική σόδα είναι φθηνότερη, αν αναλογιστούμε μάλιστα πως ένα κανονικού μεγέθους κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πάνω από 100 βουρτσίσματα.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι δεν πρέπει να βουρτσίζουμε με μαγειρική σόδα πάνω από δύο φορές την εβδομάδα, διότι κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στο σμάλτο των δοντιών.

1. Βρέχουμε την οδοντόβουρτσα με νερό και στη συνέχεια την βυθίζουμε στο σόδα. Αυτό εξασφαλίζει ότι η μαγειρική σόδα κολλά στις τρίχες της οδοντόβουρτσας.

2. Βουρτσίζουμε για 2 λεπτά.

3. Ξεπλένουμε με νερό για να απομακρυνθούν τυχόν υπολείμματα.

Και βουαλά τα πιο αστραφτερά δόντια σε μόλις λίγα λεπτά!

Ένα σημαντικό μειονέκτημα της μαγειρικής σόδας είναι ότι είναι ελαφρώς άγρια για το σμάλτο των δοντιών. Αν χρησιμοποιείται συχνά, με την πάροδο του χρόνου μπορεί να αποδυναμώσει το σμάλτο των δοντιών. Η διάβρωση του σμάλτου μπορεί να κάνει τα δόντια πιο ευαίσθητα και πιο ευάλωτα στην οδοντική τερηδόνα.

Οπότε προσέξτε την χρήση της όσοι επιχειρήσετε να τηνχρησιμοποιήσετε.

3. Οδοντόκρεμα 

Εδώ και περίπου 3 χρόνια έχω ανακαλύψει μια τρομερή οδοντόκρεμα απο το φαρμακείο που είναι φανταστική. Είναι λες και έχω εναν προσωπικό οδοντογιατρό σπίτι μου. Η οδοντόκρεμα λέγεται Depurdent και την αγοράζω απο το φαρμακείο. Είναι λίγο πιο ακριβή απο τις οδοντόκρεμες ευρείας  ομως αξίζει 100%. 
Την χρησιμοποιώ κάθε βραδυ ή εναλλάξ με μια απλή οδονοντοκρεμα. Η αλλαγή που θα παρατηρήσετε στα δόντι σας αν ακολουθήσετε αυτόν τον τροπο λεύκανσης θα δείτε πως τα δόντια σας θα είναι πιο λαμπερά απο ποτέ!


Ελπίζω οι παραπάνω τρόποι να σας χαρήσουν το πιο αστραφτερό χαμόγελο & κυρίως να πηγάζει απο την ψυχή σας. Τίποτα δεν δημιουργεί πιο όμορφο χαμόγελο απο την χαρά κ την ηρεμία, που εξωτερικεύει ο εαυτός σας!

Not sponsored.
xoxoxoxoxoxo💋

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s