Δυνατές & μακριές βλεφαρίδες! 

Ενόψει εορτών θα μιλήσουμε για ένα απο τα πιο καυτά γυναικεία θέματα! Ξέρω πως όλες οι γυναίκες βάζουμε στην συλλογή μας ένα νέο κόκκινο κραγιόν για τις λαμπερές γιορτινές εμφανίσεις μας. Όμως κορίτσια μου μην ξεχνάτε τα μάτια. Τα μάτια είναι απο τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά σε μια γυναίκα. Πως λοιπόν θα έχουμε εντυπωσιακό βλέμμα με δυνατές και μακριές βλεφαρίδες; Ακολουθώντας τα 5 super tips που σας έχω!

1. Μην χρησιμοποιείς μάσκαρα καθημερινά, καθώς οι βλεφαρίδες εξασθενούν και το αποτέλεσμα θα είναι το αντίθετο από το επιθυμητό.

2. Μην χρησιμοποιείς την παλιά σου μάσκαρα, καθώς επειδή είναι ξεραμένη, θα κάνει τις βλεφαρίδες σου να κολλήσουν μεταξύ τους.

3. Αν θέλεις να τονίσεις το βλέμμα σου, μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο μολύβι ή eye liner στο περίγραμμα των ματιών σου.

4. Μην κάνεις τακτική χρήση του ειδικού ψαλιδιού για τις βλεφαρίδες, ειδικά πάνω από τη μάσκαρα, καθώς έχει την τάση να τις «σπάει».

5. Αν η μάσκαρα σου έχει τελειώσει, αλλά δεν έχετε τη δεδομένη στιγμή να χρησιμοποιήσετε καινούργια, τότε μέσα στη συσκευασία της παλιάς ρίξε λίγο ελαιόλαδο και ανακίνησε την. Οι βλεφαρίδες σου θα μαλακώσουν και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Φυσικά και δεν θα σας αφήσω χωρίς να μοιραστώ μαζί σας τρια σούπερ φυσικά υλικά προκειμένου να έχετε κάθε μέρα φλεφαρίδες σαν ψεύτικες!

Καστορέλαιο & Ελαιόλαδο

Το καστορέλαιο όπως και το ελαιόλαδο είναι από τα πιο αποτελεσματικά φυσικά έλαια για την γρήγορη ανάπτυξη της τρίχας και κατ’ επέκταση των βλεφαρίδων. Λίγο πριν κοιμηθείτε το βράδυ, πλύνετε τα μάτια σας και αφήστε τα να στεγνώσουν. Εφαρμόστε λίγο καστορέλαιο ή ελαιόλαδο, χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι βαμβάκι ή μια μπατονέτα, από τις ρίζες των βλεφαρίδων σας έως τις άκρες και κάντε ελαφρύ μασάζ (να είστε προσεκτικές κατά την εφαρμογή του, για να μην έρθει σε επαφή με τα μάτια σας!). Αφήστε το να δράσει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το πρωί καθαρίστε το πρόσωπό σας όπως συνηθίζετε και επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία κάθε βράδυ, μέχρι να δείτε βελτίωση.

Βιταμίνη Ε

Η βιταμίνη Ε δυναμώνει τους θύλακες της τρίχας και ενισχύει την υγιή ανάπτυξη της. Η βιταμίνη Ε θα κάνει τις βλεφαρίδες σας πιο δυνατές , αποτρέποντας την πτώση τους. Πάρτε ένα καθαρό βουρτσάκι μάσκαρα και εφαρμόστε τη βιταμίνη Ε άμεσα στις βλεφαρίδες σας . Προμηθευτείτε λοιπόν, κάψουλες βιταμίνης Ε, και χρησιμοποιήστε μια από αυτές κάθε φορά. Θα τις βρείτε στα φαρμακεία.


Aloe Vera 

Η Aloe Vera είναι κι αυτός ένας από τους πιο εύκολους τρόπους που θα κάνει τις βλεφαρίδες σας να μακρύνουν αλλά και να πυκνώσουν σε χρόνο dt! Πάρτε τζελ αλόης και χρησιμοποιώντας ένα βουρτσάκι μάσκαρα για τις βλεφαρίδες σας, εφαρμόστε το στις βλεφαρίδες σας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που κάνατε με τη μάσκαρα( από τη ρίζα προς τις άκρες). Απλώστε το τζελ το βράδυ, λίγο πριν πάτε για ύπνο ή για όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μπορείτε. Στο τέλος ξεπλύνετε!
 
Εύχομαι σε όλους σας όμορφες γιορτές! 

xoxoxoxoxo💋🎄🌟💫 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s